Ciasteczka bananowo - marchewkowe



 
Ciasteczka bananowo - marchewkowe
 17B/17T/45W
 
 
PRZEPIS /2 porcje/
banan
marchewka
10g oleju kokosowego
20g masła migdałowego
40g mąki jaglanej
20g płatków jaglanych 
20g mąki kokosowej
40g mleczka kokosowego 
szczypta soli, proszku do pieczenia, cynamonu

Marchew zetrzeć na tarce. Wszystkie składniki połączyć w misce za pomocą widelca. Wstawić na 20 min do lodówki aby masa zgęstniała. Po tym czasie formować ciasteczka i układać na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Piec 15 min w 180 st.


Pyszne, bezglutenowe, bezcukrowe, bezjajeczne ciasteczka mocno orzechowe dzięki mojemu ulubionemu masłu z migdałów Primaviki :)
Idealne do kawki lub kakao, a także doskonałe jako posiłek na wynos. Robią się ekspresowo! Czego chcieć więcej? ;)

Na hasło ISO1KARO na stronie sklep.sport-max.pl dostaniecie 5% zniżki na Iso Whey Zero od BioTecha! Naprawdę polecam!

Komentarze