Białkowe ciasto fasolowe podane z ricottą, malinami i płatkami migdałowymi
35B/20T/55W
Kolejne śniadanie, które powróci do łask, bo jest idealne na wynos. Udanego tygodnia!
PRZEPIS /2 porcje/
puszka czerwonej fasoli
dwie łyżki gorzkiego kakao
30g odżywki białkowej (u mnie ciasteczkowa)
dwie łyżki gorzkiego kakao
30g odżywki białkowej (u mnie ciasteczkowa)
20g mąki (u mnie jaglana)
dwie łyżki słodzika
banan
2 jajka
łyżeczka proszku do pieczenia
cynamon, szczypta soli
Wszystkie składniki dokładnie blendujemy. Przelewamy do formy wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy 40 minut w 180 stopniach.
dwie łyżki słodzika
banan
2 jajka
łyżeczka proszku do pieczenia
cynamon, szczypta soli
Wszystkie składniki dokładnie blendujemy. Przelewamy do formy wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy 40 minut w 180 stopniach.
Jaki rozmiar keksówki ?
OdpowiedzUsuńok 20-25 cm :) ale może być każda w której zmieści Ci się masa
UsuńWygląda przepysznie, chętnie spróbuje,buźka!
OdpowiedzUsuńhttp://dagiia.blogspot.com/
Muszę sobie koniecznie takie wyczarować, bo wygląda przedownie :)
OdpowiedzUsuń