655.



Komosa ryżowa z jabłkiem, twarożkiem grani, migdałami, morwą białą, ostropestem i cynamonem


Zaliczenie goni zaliczenie. Zbieranie wpisów do indeksu ma w sobie coś fajnego. Przynajmniej miało, gdy wpadały same 5 i 4 (;

Komentarze

  1. i oby takich ocen jak najwięcej ;)
    lubię migdały w duecie z morwą :) a komosę ostatnio robiłam i chętnie znowu przypomnę sobie jej smak :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Jak zawsze fantastyczna kompozycja :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Taka gęsta komosa mi się marzy :)

    OdpowiedzUsuń
  4. U mnie tak samo ciężko. Oj, byle do przodu :)) Damy radę :)

    OdpowiedzUsuń
  5. jak pysznie ją podałaś!
    powodzenia Ci życzę, wiem co to, bo siostra też to przechodzi :D

    OdpowiedzUsuń
  6. jak tylko zobaczyłam morwę na wierzchu to od razu pomyślałam, że będzie to nietuzinkowe połączenie smaków i nie pomyliłam się!

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz

Dziękuję za wszystkie komentarze, są dla mnie dużą motywacją! :)