Domowy chleb żytni z waniliowo- malinową pastą z wiórkami kokosowymi
Waniliowo- malinowa pasta z nutką kokosu /porcja/
pół kostki twarogu
porcja odżywki białkowej
garść malin
łyżka wiórek kokosowych
szczypta wanilii mielonej i soli
Twaróg rozgniatamy z malinami i przyprawami, dodajemy podprażone wiórki i odżywkę rozmieszaną z odrobiną wody. Podajemy z chlebem.
A jednak nic się nie zmieni.
Cudownie wygląda ta pasta! Uwielbiam domowe owocowe twarożki :)
OdpowiedzUsuńNawet nie wiesz jak mi brakowało Twoich smarowideł! :)
OdpowiedzUsuńJak dawno nie było tych Twoich słynnych past kanapkowych z twarożku! :) Mam nadzieję, że właśnie powracają :)
OdpowiedzUsuńAle narobiłaś mi ochoty na świeży, domowy chleb! :)
OdpowiedzUsuńTa malinowa pasta wygląda cudownie! *.*
OdpowiedzUsuńCiekawa pasta, z chęcią wypróbuje :)
OdpowiedzUsuńNigdy wcześniej nie widziałam nigdzie takiej pasty ! Prezentuje się niesamowicie ! :D
OdpowiedzUsuńUwielbiam te Twoje pasty :)
OdpowiedzUsuńA może jednak warto zawalczyć o zmiane? :)
pamiętaj, że zawsze wato wierzyć ;) ale też nie zawsze zmiany są tak bardzo potrzebne, najważniejsze by było dobrze! :*
OdpowiedzUsuńBardzo fajna, letnia pasta. wykombinuję cos podobnego :D
OdpowiedzUsuńta pasta! jejku ale musiała być pysznaa :)
OdpowiedzUsuńChętnie zrobię taką swoją pastę. Mam nadzieję, że truskawki się równie świetnie sprawdzą :)
OdpowiedzUsuńPysznie ;)
OdpowiedzUsuńtaka pasta na słodko zamiast dżemu to świetne rozwiązanie :)
OdpowiedzUsuń