289.



Domowy chleb żytni z serem brie, ciepłym, domowym musem jabłkowym, migdałami i serkiem naturalnym, herbata Soczyste Winogrona




Długo chodziło mi po głowie połączenie sera brie z jabłkiem więc, gdy wpadłam na ten przepis wiedziałam, że go wypróbuję. Pysznie! Ten ciepły, świeżo robiony mus to fantastyczny dodatek. Polecam Wam serdecznie jeżeli się odważycie ;)

Znowu przepuszczam okazje, znowu nie wiem czego chcę. Chcę, a nie chcę.

Komentarze

  1. Chyba kupię taki ser i spróbuję ze słodkim dodatkiem! Jak zwykle powalające kanapeczki <3 :)

    OdpowiedzUsuń
  2. lubię Twoje kanapkowe śniadania, pokazujesz, że kanapki wcale nie muszą być zwyczajnym śniadaniem :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Weź się w garść! Przystań, pomyśl przez chwilę, zatrzymaj się, przeanalizuj - byle nie za długo. Złap jakiś konkret!:))

    OdpowiedzUsuń
  4. aż się głodna zrobiłam, takie pyszności *.*

    OdpowiedzUsuń
  5. Potrafisz z kromki chleba i prostych dodatków stworzyć coś niepowtarzalnego! Uwielbiam Twoje kanapki :)

    OdpowiedzUsuń
  6. najbardziej kusi mnie ta herbata- "soczyste winogrona". Ciekawe, jak smakuje...

    OdpowiedzUsuń
  7. Intrygujące połączenie - z pewnością z chęcią bym go spróbowała :) A zdjęcia - piękne!

    OdpowiedzUsuń
  8. podoba mi się to połączenie! pewnie, że bym się skusiła! i to na podwójną porcję :)

    OdpowiedzUsuń
  9. faktycznie ciekawe połączenie :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Kurche, ja takich pleśniaków lubię grube plastry. Połączenie mega, świetna alternatywa dla oklepanej żurawiny ;)

    OdpowiedzUsuń
  11. cieplutki mus na domowej kanapce <3 takie mogłabym jeść każdego dnia :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Kanapka wytrawna połączona ze słodkim musem - musiało smakować obłędnie :)

    OdpowiedzUsuń
  13. Połączenia może troszku się boje :D
    Ale pewnie da się zjeść :D
    Mus z jabłek wygląda bardzo sympatycznie a serek chętnie bym zjadła;)

    OdpowiedzUsuń
  14. Ale kusisz tym domowym chlebkiem! :)

    OdpowiedzUsuń
  15. zrób mi kiedyś takie kanapki na śniadanie :)! haha :p

    OdpowiedzUsuń
  16. O tak uwielbiam serki z pleśnią ... szczególnie roztapiające się na ciepłym pieczywie :) A lubię te sery łączyć z suszoną żurawiną , morelą i śliwką ale żurawina do mięs też się nada ;) No i super też smakują z orzechami ! Mnie najbardziej odpowiadają z włoskimi i pistacjami . Polecam !

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz

Dziękuję za wszystkie komentarze, są dla mnie dużą motywacją! :)